Tutustumiskurssi

Haluatko aloittaa uuden lajin tai muuten vain tutustua sisäkiipeilyyn ohjaajan opastamana? Tällä kurssilla pääset tutustumaan sisäseinillä kiipeilyyn ja opit kiipeilytekniikan perusasiat. Kurssi toimii hyvänä pohjana harrastuksen aloittamiseen tai jos haluat perehtyä johonkin tyylilajiin tarkemmin. Sisältöä voidaan muokata tarpeiden mukaan.

Sisältö:
Tutustuminen sisäkiipeilyyn (boulderointi, automaattivarmisteinenseinä ja köysikiipeily)
Lämmittely
Käsien ja jalkojen käyttö seinällä
Reittien kiipeäminen
Yläköysikiipeilyn testaaminen

Hinta 55€ /hlö
Kesto 2 h
Sisältää vuokravälineiden käytön ja ohjauksen.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin n. 10 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla sekä tarvittaessa vaihtaa liikuntavaatteet.

Jos kursseja ei ole kalenterissa, voit tiedustella niitä ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kurssi järjestämiseen vaaditaan vähintään 2 osallistujaa ja mukaan mahtuu korkeintaan 6 henkilöä.

Voit ilmottautua ja maksaa kurssin sivuiltamme tai ottamalla meihin yhteyttä.  Jos haluat maksaa kurssisi lahjakortilla tai liikuntaeduilla maksun voi suorittaa paikan päällä.

Jos haluat perehtyä kiipeilytekniikan saloihin tarkemmin,  ilmottaudu mukaan boulderointikurssillemme. Yläköysikiipeilyyn tarvittavat taidot opit peruskurssillamme.

 

Seuraava kurssi