Kiipeilyvalmennus

OKK tarjoaa yksilöllisesti räätälöityä kiipeilyvalmennusta kaiken tasoisille kiipeilijöille – niin boulderilla kuin köysikiipeilyssä. Olipa tavoitteenasi ensimmäinen punaisen lapun reitti, uusien taitojen ja tekniikoiden hiominen tai vain mukavan liikuntaharrastuksen edistäminen, voimme olla apuna ja tukena kiipeilyn harjoittelussa.

Kenelle?
Kuka vaan voi hakeutua valmennukseen, lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta. Kiipeily on ensisijaisesti tekniikkalaji, johon vaikuttaa lisäksi voima- ja kestävyysominaisuudet sekä myös mentaalisen puolen tekijät. Jokaisella kiipeilyn harrastajalla tämä paletti on yksilöllinen, ja kokonaisuuden kehittäminen sujuu parhaisten valmentajan kanssa tilannetta ja kehityskohteita kartoittaen.

Miten?
Voit valita alla kuvatuista valmennuspaketeista, tai voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan valmennuksen. Myös pienryhmävalmennukset (2-3 hlö) mahdollisia.

Valmennuksen lähtökohtana on valmennettavan omat tavoitteet, ja treeniohjelma räätälöidään aina kunkin tarpeiden, toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Valmennuksessa huomioidaan valmennettavan tilanne niin, että kiipeilytreenit sopivat kunkin arkeen ja elämäntilanteeseen tukien kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinulle sopivasta ohjelmasta ja aikataulusta!
Yhteydenotot sähköpostitse kvm.virta (at) gmail.com

Kuka?
OKK:lla valmentajana toimii Veera Virta. Veera jäi kiipeilykoukkuun kymmenisen vuotta sitten. Ensisijaisesti Veera mieltää itsensä sporttikiipeilijäksi, joka viihtyy niin Suomen, Norjan kuin eteläisemmänkin Euroopan köysikallioilla, mutta myös trädimetrejä on kertynyt ja bouldereilla koluttu. Oman kiipeilyn eteen töitä tehdessä on mukaan tarttunut oppeja, ymmärrystä ja osaamista kiipeilyn harjoittelusta, ja hän kehittää omaa osaamistaan kiipeilyn harjoittelun ja valmennuksen osalta jatkuvasti. Veeralla on Health Coach -koulutus, ja hänen valmennuksessa huomioidaankin yksilön hyvinvointi kokonaisuudessaan.

Valmennuspaketit

Valmennus kertasessio
Takkuaako edistyminen projektireitillä, haluatko täsmävinkkejä uuden tekniikan omaksumiseen, tai vaikka arviota omasta kiipeilystä? Yksittäisellä valmennussessiolla saat valmentajan silmäparin ja kokemuksen käyttöösi 1,5 tunnin ajaksi, tarvittaessa videoanalyysillä täydennettynä, juuri sinun akuuteimpiin kiipeilytarpeisiisi keskittyen.

Hinta 75 € (OKK vuosijäsenet 67 €) sis. alv.
Valmennuspaketin yhteydessä lisäsessiot 55€ /kerta.

Treeniohjelma
Etkö tiedä, mitä tekisit ja mihin kiipeilyaikasi käyttäisit? Treeniohjelmalla saat tekemiseen ryhtiä ja selkeyttä.

Hinta 110 € (OKK vuosijäsenet 100 €) sis. alv.

Valmennuspaketti 1: treeniohjelma valmennussessioilla (4-8 vk)
Tarvitsetko esim. täsmätreeniä ennen kiipeilyreissua, pika-apua projektille tai kickstartin kiipeilyharrastukselle? Tällä paketilla selkeytät tavoitteitasi ja otat askeleita kohti niiden saavuttamista.

Hinta 330 € (OKK vosijäsenille 300 €) sis. alv

Valmennuspaketti 2: pidempi valmennusjakso (3-6 kk)
Haluatko kehittyä kiipeilijänä laaja-alaisesti
ja pitkäjänteisesti? Pidemmällä valmennusjaksolla opit kiipeilyn johdonmukaista harjoittelua ja kehität ominaisuuksiasi kiipeilijänä monipuolisemmin.

Hinta 475 € (vuosijäsenille 430 €) sis. alv

 

Treeniohjelmat ja valmennuspaketit eivät sisällä kiipeilykäyntejä.