Kiipeilyvalmennus

OKK tarjoaa yksilöllisesti räätälöityä kiipeilyvalmennusta kaiken tasoisille kiipeilijöille – niin boulderilla kuin köysikiipeilyssä. Olipa tavoitteenasi ensimmäinen punaisen lapun reitti, uusien taitojen ja tekniikoiden hiominen tai vain mukavan liikuntaharrastuksen edistäminen, voimme olla apuna ja tukena kiipeilyn harjoittelussa.

Kenelle?
Kuka vaan voi hakeutua valmennukseen, lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta. Kiipeily on ensisijaisesti tekniikkalaji, johon vaikuttaa lisäksi voima- ja kestävyysominaisuudet sekä myös mentaalisen puolen tekijät. Jokaisella kiipeilyn harrastajalla tämä paletti on yksilöllinen, ja kokonaisuuden kehittäminen sujuu parhaisten valmentajan kanssa tilannetta ja kehityskohteita kartoittaen.

Miten?
Voit valita alla kuvatuista valmennuspaketeista, tai voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan valmennuksen. Myös pienryhmävalmennukset (2-3 hlö) mahdollisia.

Valmennuksen lähtökohtana on valmennettavan omat tavoitteet, ja treeniohjelma räätälöidään aina kunkin tarpeiden, toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Valmennuksessa huomioidaan valmennettavan tilanne niin, että kiipeilytreenit sopivat kunkin arkeen ja elämäntilanteeseen tukien kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinulle sopivasta ohjelmasta ja aikataulusta!
Yhteydenotot sähköpostitse kvm.virta (at) gmail.com

Kuka?
OKK:lla valmentajana toimii Veera Virta. Veera jäi kiipeilykoukkuun kymmenisen vuotta sitten. Ensisijaisesti Veera mieltää itsensä sporttikiipeilijäksi, joka viihtyy niin Suomen, Norjan kuin eteläisemmänkin Euroopan köysikallioilla, mutta myös trädimetrejä on kertynyt ja bouldereilla koluttu. Oman kiipeilyn eteen töitä tehdessä on mukaan tarttunut oppeja, ymmärrystä ja osaamista kiipeilyn harjoittelusta, ja hän kehittää omaa osaamistaan kiipeilyn harjoittelun ja valmennuksen osalta jatkuvasti. Veeralla on Health Coach -koulutus, ja hänen valmennuksessa huomioidaankin yksilön hyvinvointi kokonaisuudessaan.

Valmennuspaketit

Treeniohjelma
Etkö tiedä, mitä tekisit ja mihin kiipeilyaikasi käyttäisit? Treeniohjelmalla saat tekemiseen ryhtiä ja selkeyttä.

Hinta 100 € (OKK vuosijäsenet 90 €) sis. alv.

Treeniohjelma valmennussessioilla
Tarvitsetko esim. täsmätreeniä ennen kiipeilyreissua, pika-apua projektille tai kickstartin kiipeilyharrastukselle? Tällä paketilla selkeytät tavoitteitasi ja otat askeleita kohti niiden saavuttamista.

Hinta 310 € (OKK vosijäsenille 280 €) sis. alv

Pidempi valmennusjakso
Haluatko kehittyä kiipeilijänä laaja-alaisesti
ja pitkäjänteisesti? Pidemmällä valmennusjaksolla opit kiipeilyn johdonmukaista harjoittelua ja kehität ominaisuuksiasi kiipeilijänä monipuolisemmin.

Hinta 450 € (vuosijäsenille 405 €) sis. alv

 

Treeniohjelmat ja valmennuspaketit eivät sisällä kiipeilykäyntejä.