Tyky- ja virkistyspäivät

Yritysten virkistys- ja tykypäivän tai vaikka sukukokouksen oheen voi varata meiltä ohjatun kiipeilyn. Tässä paketissa pääsette koittamaan kiipeilyä monipuolisesti sisäseinillä 60-90 min ajan. Ohjaajan opastamana käytte boulderseinillä, automaattivarmisteisilla seinillä ja köysihallissa yläköyden varassa jopa 16m korkeudessa. Mukaan tarvitsee vain liikuntaan sopivat vaatteet. Kiipeilyyn sopivat vuokrakengät ja -valjaat saa käyttöön paikan päältä. Kiipeilyn ohessa osallistujat voivat ottaa kaviostamme juotavan (vesi/limukka/vissy).

60 min ohjatun kiipeilyn hinta alkaen 20 €/hlö (veloitus min 4 hlö mukaan)
90 min ohjatun kiipeilyn hinta alkaen 25 €/hlö (veloitus min 4 hlö mukaan)

Sisältää
– Ohjauksen koko ajaksi
– Vuokrakenkien ja -valjaiden käyttö
– Vesi-/limukka-/vissypullot kahviosta

Hintaan vaikuttaa mahdollinen tilavuokra ja päivänaika. Kysy tarjous tilaisuuttasi varten niin katsotaan teille sopiva paketti.

Ohjattu kiipeily sopii hyvin ohjelma numeroksi, vaikka korkeat paikat jännitäisikin. Kaikille löytyy aina omaan tasoon ja uskaltamiseen nähden sopivia kohtia koittaa taitoja. Ohjaaja auttaa löytämään oikeat liikkeet ja neuvoo, miten haastavammistakin kohdista pääsee ylös. Pystymme tarvittaessa ottamaan ryhmiä aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin isot yli 30 hengen ryhmätkin mahtuu kerralla. Hallin ollessa auki yli 20 hengen ryhmät onnistuvat niin, että joko jaamme osallistujat eri seinille pienemmissä ryhmissä  tai porrastamme kiipeilyn alkamaan esim. kahdessa osassa.

Teemme myös yhteistyötä naapurimme Reeniksen kanssa. Isompien ryhmien kanssa voitte jakaa osallistujat eri toimipisteisiin, jolloin kaikille löytyy mieluista tekemistä. Reeniksen kautta voitte varata mm. liikuntatuokion, joka sisältää erilaisia hauskoja taito- ja koordinaatiohaasteita sekä pelejä ja kisoja. Ohjaajat osaavat suunnitella kunkin tasoon sopivia haasteita, joten erityisempää liikuntataustaa ei tarvitse.

Hieman rauhallisempaa toimintaa kaipaaville onnistuu myös joogatilan varaus. Voitte varata ryhmällenne perinteisen joogan, ilmajoogan tai koittaa vaikka skumppajoogaa! Tarjolla on myös rentoutumisharjoitusta sekä työhyvinvoinnin teoriaa ja harjotteita. Toimipisteidemme välillä on vain parkkipaikka, joten siirtymiin ei tarvitse varta paljon aikaa. Lisätietoa Reeniksen palveluista löydät tästä.

Toiminnan oheen tai sen jälkeen voitte varata meidän kattokerroksen sauna- ja kokoustilan, jossa voi käydä tauolla tai jatkaa päivää lauteilla nauttien. Tilasta löytyy oma keittiö, kokoustilaa, sauna ja kattoterassi. Terassilta saa varattua mm. lämmitetyn paljun ja sulaan aikaan kaasugrillin. Lisätietoa tilasta löydät tästä.

Jos haluat järjestää isolle ryhmälle toimintaa, pyydä meiltä tarjous niin voimme katsoa teille sopivan paketin. Isojen ryhmien kyselyt on hyvä tehdä viimeistään 2 viikkoa enne toivottua ajankohtaa.