8. Kiipeilyleiri 26.-30.7.

199,00

Lasten kiipeilyleirit! Viisi toiminnallista päivää tarjoavat haastetta ja jännitystä kaikille! Leiri on kaikille avoin ja aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvitse olla!

28 varastossa

Tuotetunnus (SKU): kesaleiri-8 Osasto:

Kuvaus

Kiipeilyleirit 2021

Viisi toiminnallista päivää tarjoavat haastetta ja jännitystä kaikille! Leiri on kaikille avoin ja aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvitse olla!

Uusille kiipeilijöille leiri on hauska ja helppo tapa tutustua sisäkiipeilyyn, kiipeilyä harrastaneille leiri taas antaa hyvät mahdollisuudet kehittää kiipeilytaitoja.

Ammattitaitoiset kiipeilyohjaajat opettavat lapsille kiipeilyn perusteita sekä edistyneempiä kiipeilytaitoja (jalka- ja käsitekniikat, reitinluku, jne.). Leirillä kiivetään sekä boulder- että köysiseinillä, ja kiipeilyn lisäksi ulkoillaan sekä leikitään ja pelaillaan. Leirillä käydään myös luovassa liikuntasalissa Reeniksellä liikkumassa ja pomppimassa trampoliineilla.

Otamme vallitsevan koronavirustilanteen ja hallituksen määrittämät rajoitukset huomioon toiminnassamme leirien aikana, ja pyydämme osallistujien noudattavan annettuja ohjeistuksia.

Lyhyesti:

 • Kesäleirit järjestetään 2013 – 2005 syntyneille lapsille
 • Leiripäivien ohjelma alkaa klo 9:00 ja loppuu kello 14:00
  • Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 jälkeen ja hakea klo 14.30 mennessä
 • Leirin hinta on 199€
 • Jokaiselle leirille otetaan korkeintaan 30 lasta

Hintaan sisältyy:

 • Ohjaus
 • Lämmin lounas
 • Välipalat
 • Kiipeilyvarusteet

Huomaathan, että leirin hintaan ei sisälly erikseen kiipeilyvakuutusta. Mikäli lapsesi on Oulun kiipeilyseuran jäsen, on hänellä automaattisesti voimassa Suomen kiipeilyliiton kiipeilyvakuutus. Kiipeilyseuran jäsenyys ei kuitenkaan ole vaatimus leirille osallistumiseen. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Ilmoittautuminen

 1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistuminen verkkokaupassa. Ilmoittautuessa laita lisätietoihin lapsen nimi, ikä, erityisruokavaliot/allergiat ja sairaudet ja jos on muuta huomioitavaa. Tilaus tulee tehdä huoltajan nimellä ja tiedoilla.
 2. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen kesaleiri2021@oulunkiipeilykeskus.com. Mikäli lapsi sairastuu leirin aikana, hyvitetään käyttämättömät leiripäivät.
 3. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä 10 henkilöä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei ole tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta kaksi viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan.
 4. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä käyttöehdot, jotka löytyvät täältä. Alle 14-vuotiaan puolesta huoltaja hyväksyy käyttöehdot.
 5. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin kesaleiri2021@oulunkiipeilykeskus.com ja pääset varasijoille.
 6. Leirin aikana otetaan kuvia ja videoita, joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisätiedoissa mikäli lapsenne ei saa näkyä kuvissa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kysymyksiä?

Lähetä postia osoitteeseen kesaleiri2021@oulunkiipeilykeskus.com

Tervetuloa leirille!