1. Kiipeilyleiri 6.-10.6.

199,00

Lasten kiipeilyleirit! Viisi toiminnallista päivää tarjoavat haastetta ja jännitystä kaikille! Leiri on kaikille avoin ja aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvitse olla!

13 varastossa

Tuotetunnus (SKU): kesaleiri-1 Osastot: ,

Kuvaus

Ostamalla tämän tuotteen ilmoitat lapsesi 6.-10.6. järjestettävälle kiipeilyleirille. Lähetämme maksun jälkeen linkin kyselyyn, jossa keräämme leirin kannalta oleelliset tiedot. Ilmoittautuminen on sitova.

Leirille voi ilmoittaa 9-14 vuotta täyttäneen lapsen.

Peruutusehdot: Peruuttaminen ennen leiriä onnistuu lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiriläinen sattuu sairastumaan leirin aikana, hyvitämme loppuleirin ajalta osan maksusta (kuitenkin korkeintaan puolet leirin hinnasta). Mikäli leiri joudutaan perumaan kiipeilykeskuksen puolesta ennen leirin alkamista (esim. vähäinen osallistujamäärä) maksut palautetaan kokonaan.

Lisätietoa leiristä löydät kiipeilyleirit sivulta. Jos sinulla on kysyttäävää leiristä, voit laittaa sähköpostia kesaleiri2022@oulunkiipeilykeskus.com osoitteeseen. Samasta osoitteesta voi myös tiedustella varapaikkoja, jos leiri on jo täynnä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.