Reittifestarit

Tapahtuman tavoitteena on tarjota kiipeilijöille matalan kynnyksen kiipeilytapahtuma, jossa voi tavat muita kiipeilijöitä ja koittaa taitoja uusien reittien parissa. Paikalle voi tulla kisailemaan tai muuten vain oleskelemaan ja kannustamaan muita. Reittifestarit järjestetään 24/7 boulderilla ja tätä varten tehdään 2-3 sektorin verran uusia reittejä kiivettäväksi. Reittejä tulee aina vihreästä lapusta mustaan lappuun asti, joten kaikille löytyy varmasti kiivettävää. Seinille tulee myös erilaisia haasteita, joissa voi koittaa taitoja yksin tai kavereita vastaan.

Tapahtumaan voi osallistua normaalilla sisäänpääsyn leimauksella kassalla, omalla  ovilinkillä tai kertamaksulla. Osallistujien kesken jaetaan pieniä palkintoja esim. hienoimman betan, parhaan kannustajan tai makeimman kesän kiipeilytyylin perusteella. Kesän kunniaksi tarjolla on myös ilmainen jätskibuffa klo 19.00 alkaen osallistujille (niin kauan kuin jätskiä riittää). Menossa on mukana myös Olvi ja Teho sport urheilujuoma! Musiikista huolehtii paikalliset DJ:t, joista osa on varmasti tuttuja kasvoja lähi seiniltä ja kiviltä.

Tällä kertaa tapahtumaa varten puretaan 6., 7. ja 1. sektori perjantaina 12.7. n. klo 19.00 lähtien. Uudet reitit tehdään tapahtumaa varten 13.7. lauantaina klo 8-16 välillä.

Missä: Oulun Kiipeilykeskus 24/7 Boulder
Milloin: Lauantaina 13.7. klo 17.00 lähtien (tapahtuma ei estä hallin normaalia käyttöä)
Sisäänpääsy: Vuosijäsenyyden/kk-kortin/10x-kortin leimaus tai kertamaksu kassalle (+vuokravälineet, jos tarvetta)