Peruskurssi

Peruskurssi tunnetaan myös yläköysikurssina ja se antaa valmiudet kiivetä itsenäisesti ja turvallisesti yläköydellä ja varmistaa kaveria sisäseinillä. Ei esitieto- tai osaamisvaatimuksia. Suosittelemme, että osallistuja on kokeillut kiipeilyä ainakin pari kertaa ennen kurssille ilmoittautumista (myös korkeammalla seinällä esim. automaattivarmisteinen seinä). Ohjaajat ovat Suomen Kiipeilyliiton (SKIL) auktorisoimia.

Sisältö:
tutustuminen kiipeilyyn
kiipeilyvarusteet & -solmut
turvallinen käyttäytyminen sisäseinillä, esim. kommunikointi
kiipeilijän kiinnittyminen köyteen
yläköydessä kiipeilijän varmistaminen

Hinta: 115 € (opiskelijat 95 €)
Kesto: 3-4 h
Ikäraja: 16 v.
Sisältää yhden kuukauden kiipeilykorttin (arvo 75 €) ja yläköysivarmistuskortin (arvo 13 €), jonka saa hyväksytyn varmistustestin jälkeen.

Lisäämme kalenteriin 1-2 peruskurssia kuukausittain. Uusia kursseja lisätään kysynnän mukaan. Jos haluat kurssin jollekin tietylle ajankohdalle, voit joko ehdottaa päivämäärää tai kerätä min 4 hengen porukan. Liity kurssin tiedotuslistalle (lähetä meille spostia), jotta saat tiedon uusista kursseista heti.

Voit ilmottautua ja maksaa kurssin sivuiltamme tai ottamalla meihin yhteyttä.  Jos haluat maksaa kurssisi lahjakortilla, liikuntaeduilla tai opiskelijahintaan maksun voi suorittaa paikan päällä.

Saavuthan paikalle n.15 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla sekä vaihtamaan liikuntavaatteet.

Seuraavat kurssit