10v. juhlat

Oulun Kiipeilykeskus täyttää tulevana lokakuuna 10 vuotta. Hallin taival alkoi vuonna 2013  ja juhlistamme tätä viikolla 44. Juhlan fiilistely aloitetaan jo lokakuun puolella tarjousten merkeissä. Juhlaviikon aikana laitamme joka päivä uuden tarjouksen aina 4.11. lauantaihin asti, jolloin hallissa järjestetään boulderkisat ja ilta huipentuu 10v juhliin. Sunnuntaina 5.11. pääsee vielä nauttimaan kiipeilystä kakkukahvien ohessa. Tarjouksista, kisoista ja muusta juhlaan liittyvästä päivitetään lisätietoa tälle sivulle sitä mukaan, kun ajankohta lähestyy.

Tarjouksia kannattaa bongailla myös some-kanaviltamme facebookista ja instagramista ennen juhlaviikkoa ja koko viikon ajan! @oulunkiipeilykeskus

Kisareitinteon vuoksi boulderhalli on pois normaalista käytöstä 1.-4.11. ajan. Aloitamme reittien purkamisen keskiviikkona, mutta hallissa voi kiivetä vielä aamusta. Päähalli  on lauantaina auki klo 10.00-16.00 ajan. Köysihallin käyttö voi olla lauantaina estettyä tai rajoitettua klo 12 lähtien juhlien järjestelyiden vuoksi. Sunnuntaina avaamme poikkeuksellisesti vasta klo 12.00. Uudella boulderilla pidetään 5.11. junnujen omat pienimuotoisemmat kisailut klo 9.30-12.00 välillä.

Ovilinkit laitetaan takaisin toimintaan lauantaina kisojen jälkeen n. klo 18.00. Junnujen kisailu sunnuntaina ei estä muiden kiipeilyä, mutta osa reiteistä on varattuna kisailijoille.  Lisätietoa junnujen kisasta ja ilmoittautuminen mukaan löytyy tämän linkin takaa.

Kisat

Järjestämme Oulu Open – boulderkisat lauantaina 4.11. Kisat pidetään boulderhallillamme ja reittejä tulee olemaan n. 30 kpl. Taso vaihtelee aina helposta erittäin vaikeaan (vihreästä-mustaan lappuun). Kisat kisaillaan rennolla meiningillä ja kavereilta sekä muilta kisailijoilta saa kysyä betaa! Kisassa on naisten ja miesten sarjat. Tapahtuma on suunnattu yli 14 vuotiaille, mutta varsinaista ikärajaa ei ole. Kisapaikalla on rajattu määrä tilaa, joten vain kisaajat ja alle 18-vuotiaiden osallistujien vanhemmat pääsevät vain tilaan.

Kisojen pääreitintekijänä toimii Kuopion Voemalta Sami Romppainen ja apurina Keipsi sekä paikallinen tuttu Eelis Sallmen.

Säännöt:
Kisa-aika on neljä tuntia, jonka aikana osallistujat koittavat kiivetä mahdollisimman monta reittiä. Kaikki kisailijat ovat hallissa yhtä aikaa ja muiden kiipeilyä saa seurata. Reittien pisteytyksessä käytetään Koivukylä-metodia. Lyhykäisyydessään tämä tarkoittaa, että mitä useampi kiipeää saman reitin, sitä vähemmän siitä saa pisteitä. Eniten pisteitä saanut kiipeilijä voittaa.

Kisaliput ovat ostettavissa 2.10.-22.10 välisellä ajalla. Kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppamme kautta, kun liput tulevat myyntiin. Kisamaksu sisältää kisan osallistumismaksun, ruokailun kisan jälkeen sekä pääsyn illan juhliin. Kun olet maksanut osallistumismaksun, lähetämme kyselyn, jossa keräämme tarpeellisen tiedon kisoja varten. Ilmoitathan kyselyssä, jos sinulla on ruoka-allergioita ja aiotko osallistua illan juhliin. Tilaan mahtuu rajattu määrä vieraita.

Alustava aikataulu:
10.00 ilmoittautuminen päähallille aukeaa
11.15 ilmoittautuminen päättyy (kisailijoiden oltava paikalla viimeistään tällöin)
11.30 reittikatselmus ja sääntöjen läpikäynti
12.00 kisa-aika alkaa
16.00 kisa-aika loppuu
16.00-18.00 kisailijoille ruokailu päähallilla
18.00 10v. juhlat alkaa

TULOKSET

Illan juhlat

Varsinainen 10v. juhlatilaisuus alkaa päähallilla klo 18.00 aikaan. Vieraiden käytössä on sauna- ja kokoustilamme, jossa on tarjolla kevyttä syötävää ja mahdollisuus käydä saunomassa sekä paljuilemassa. Mukaan kannattaa siis ottaa uikkarit ja pyyhe! Klo 20.00 aikaan köysihallin valtaavat DJ:t Trancemike5000, Tribos, Laxlo sekä ULINA. Musiikki ja valoshow viihdyttää vieraita tanssilattialla aina yöhön asti. Illan juhlaan on rajattu määrä paikkoja, joten ostathan juhlalipun etukäteen.

Kisailijat hox! kisalippuun kuuluu myös pääsy illan juhliin. Juhla osuus on k-18 klo 20.00 lähtien.

Liput