Liidikurssi

Kun perusasiat ovat hallussa ja kokemusta yläköysikiipeilystä on karttunut, on aika osallistua liidikurssille, joka antaa valmiudet omatoimiseen alaköysikiipeilyyn sisäseinillä. Kurssille osallistujalla tulee olla yläköysivarmistuskortti tai omata vastaavat taidot (hyväksytty yläköysivarmistus testi). Ohjaajat ovat Suomen kiipeilyliiton (SKIL) auktorisoimia.

Sisältö:
Liidivarmistaminen ja -kiipeäminen
Köyden käsittely ja klippaus
Turvallinen putoaminen
Pultit ja ankkurit

Hinta: 95 € (opiskelijat 75 €)
Kesto: 4 h
Ikäraja: 16 v.
Sisältää yhden kuukauden kiipeilykorttin (arvo 60 €) ja liidivarmistuskortin (arvo 13 €), jonka saa hyväksytyn varmistustestin jälkeen.

Kurssit lisätään kalenteriin kevään, kesän ja syksyn alussa. Kursseja järjestetään lisää kysynnän mukaan. Liity kurssin tiedotuslistalle (lähetä meille spostia), jotta saat tiedon uusista kursseista heti. Uutta ajankohtaa voi ehdottaa sähköpostilla keräämällä itse neljän varman osallistujan porukan.

Voit ilmottautua ja maksaa kurssin sivuiltamme tai ottamalla meihin yhteyttä.  Jos haluat maksaa kurssisi lahjakortilla, liikuntaeduilla tai opiskelijahintaan maksun voi suorittaa paikan päällä.

Saavuthan paikalle n.15 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla sekä vaihtamaan liikuntavaatteet.

Seuraavat kurssit