Liidikurssi

Kun perusasiat ovat hallussa ja kokemusta yläköysikiipeilystä on karttunut, on aika osallistua liidikurssille, joka antaa valmiudet omatoimiseen alaköysikiipeilyyn sisäseinillä. Kurssille osallistujalla tulee olla yläköysivarmistuskortti tai omata vastaavat taidot (hyväksytty yläköysivarmistus testi). Ohjaajat ovat Suomen kiipeilyliiton (SKIL) auktorisoimia.

Sisältö:
Liidivarmistaminen ja -kiipeäminen
Köyden käsittely ja klippaus
Turvallinen putoaminen
Pultit ja ankkurit

Hinta: 115 € (opiskelijat 95 €)
Kesto: 3-4 h
Ikäraja: 16 v.
Sisältää yhden kuukauden kiipeilykortin (arvo 75 €) ja liidivarmistuskortin (arvo 13 €), jonka saa hyväksytyn varmistustestin jälkeen.

Kurssit lisätään kalenteriin noin kuukauden välein. Jos haluat kurssin tietylle ajankohdalle, laita meille sähköpostia niin koitamme huomioida toiveet. Liity kurssin tiedotuslistalle (lähetä meille spostia), jotta saat tiedon uusista kursseista heti. Uutta ajankohtaa voi ehdottaa sähköpostilla keräämällä itse neljän varman osallistujan porukan.

Voit ilmoittautua kursseille sähköpostitse tai paikan päällä. Kurssin voi maksaa verkkokaupassa tai kassalla. Jos haluat maksaa kurssisi lahjakortilla, liikuntaeduilla tai opiskelijahintaan maksun voi suorittaa paikan päällä.

Saavuthan paikalle n.15 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla sekä vaihtamaan liikuntavaatteet.

Seuraavat kurssit