Kouluryhmät

Tarjoamme koululais- ja opiskelijaryhmille (ala- ja yläkoululaiset, lukio sekä ammattikoululaiset) mahdollisuuden tulla kokeilemaan kiipeilyä ryhmänä. Otamme vastaan opiskelija- ja kouluryhmiä ajanvarauksella arkisin klo 16.00 asti oman aikuisen opettajan kanssa. Opastamme koko porukan boulderille ja itsevarmistavalle seinälle. Kiipeilyt tapahtuu opettajan valvonnan alaisena. Kouluryhmien järjestäminen onnistuu myös ennen hallin aukeamista!

Hinta 8 €/oppilas (ennen hallin aukaisua järjestettävissä ryhmissä min 10 hlö veloitus).
Kesto n.60 min
Sisältää sisäänpääsyn, opastuksen alkuun ja vuokrakenkien  sekä -valjaiden käytön

Isojenkin ryhmien tai koko koulun kiipeilyt onnistuu, kun asiasta sovitaan hyvissä ajoin. Tällöin pyrimme ottamaan ryhmät aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin kiipeilemässä ei ole muita. Isojen ryhmien (useampi luokka tai koulu) kanssa mukana on aina ohjaaja neuvomassa kiipeilyssä ja auttamassa valvomisessa.

Teemme myös yhteistyötä naapurimme Reeniksen kanssa. Voitte esimerkiksi varata alkuun kiipeilyt, syödä välipalan välissä ja jatkaa toimintaa Reeniksen puolella. Voimme myös jakaa teidät kahteen tai useampaan pienempään porukkaan, joille järjestämme toimintaa useammassa eri pisteessä. Tämä toimii hyvin mm. liikuntapäivien toimintana, kun kaikille löytyy erilaista tekemistä pidemmäksikin aikaa.

Kiipeilyaika alkaa sovittuna ajankohtana, joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle esim. 15 min ennen alkamista. Varaa aikaa vaatteidenvaihtoon ja maksuun. Myös laskutus mahdollinen. Koululuokkien ja pienempien ryhmien varaukset mieluiten vähintään 3 päivää ennen. Isommat ryhmä tiedustelut vähintään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Varaustiedustelut alta tai puhelimitse 08 6139110. Vapaat ajankohdat näkee varauskalenterista.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä niin autamme mielellämme