Järjestämme kesän aikana kolme viiden päivän mittaista kiipeilyleiriä. Leirit ovat kaikille avoimia ja aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvitse olla! Uusille kiipeilijöille leiri on hauska ja helppo tapa tutustua sisäkiipeilyyn, kiipeilyä harrastaneille leiri taas antaa hyvät mahdollisuudet kehittää kiipeilytaitoja.

Ammattitaitoiset kiipeilyohjaajat opettavat lapsille kiipeilyn perusteita sekä edistyneempiä kiipeilytaitoja (jalka- ja käsitekniikat, reitinluku, jne.). Leirillä pääsee kiipeämään kaikilla keskuksen kiipeilyseinillä  ja lisäksi ulkoillaan, leikitään ja pelaillaan. Leirin aikana käydään liikkumassa myös naapuri rakennuksessa Reeniksellä.

Otamme vallitsevan koronavirustilanteen ja hallituksen määrittämät rajoitukset huomioon toiminnassamme leirien aikana, ja pyydämme osallistujien noudattavan annettuja ohjeistuksia.

Hinta 199 €

Mitä leiriin sisältyy:

-5 päivää ohjattua toimintaa kiipeilykeskuksella ja sen lähistössä
-joka päivä kiipeilyvarusteiden käytön
-lisäksi tarjoamme leiriläisille lämpimän ruoan päivittäin

Millon leirit järjestetään:

1. leiri 6.-10.6. kesälomien ensimmäinen viikko
2. leiri 13.-17.6. kesälomien toinen viikko
3. leiri 1.-5.8. koulujen alkamista edeltävä viikko

Kenelle kiipeilyleiri sopii:

-Kesäleirit järjestetään 9-14 vuotta täyttäneille lapsille
-Osallistujaa kiinnostaa liikkuminen niin maanpinnalla kuin sen yläpuolellakin
-Jokaiselle leirille otetaan korkeintaan 24 lasta

Leiripäivien ohjelma alkaa klo 9:00 ja loppuu kello 14:00. Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 jälkeen ja hakea klo 14.30 mennessä.

Huomaathan, että leirin hintaan ei sisälly erikseen kiipeilyvakuutusta. Mikäli lapsesi on Oulun kiipeilyseuran jäsen, on hänellä automaattisesti voimassa Suomen kiipeilyliiton kiipeilyvakuutus. Kiipeilyseuran jäsenyys ei kuitenkaan ole vaatimus leirille osallistumiseen. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Ilmoittautuminen
Leirille ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla haluamasi leiri verkkokaupassa ja maksamalla se. Lähetämme maksun jälkeen kyselyn, jonka avulla keräämme leirin kannalta tarvittavat tiedot. Ilmoittautuminen on sitova.  Lisätietoja leiristä voi kysellä sähköpostilla kesaleiri2022@oulunkiipeilykeskus.com.

Peruutusehdot
Peruuttaminen ennen leiriä onnistuu lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiriläinen sattuu sairastumaan leirin aikana, hyvitämme loppuleirin ajalta osan maksusta (kuitenkin korkeintaan puolet leirin hinnasta). Mikäli leiri joudutaan perumaan kiipeilykeskuksen puolesta ennen leirin alkamista (esim. vähäinen osallistujamäärä) maksut palautetaan kokonaan. Mahdolliset peruutukset voi tehdä sähköpostilla kesaleiri2022@oulunkiipeilykeskus.com osoitteeseen.

Leirit