Hohtoboulder

Pimeät aamut, päivät ja illat on osa Suomalaista arkea. Jotta meno ei olisi liian synkkää, valaisemme iltaanne UV-valoilla. Hohtoboulder on jo useammalle tuttu kiipeilytapatuma Oulun seudulla ja olemme järjestäneet sitä jo n. vuodesta 2018 lähtien. Tapahtuman pääjuttu on vapaaehtoiset teippikisat, joihin kaikki osallistujat teippaavat oman reitin. Voit myös tulla paikalle ihan muuten vain nauttimaan menosta, kannustamaan muita ja kiipeilemään vapaasti. Jotta saisit kaiken irti UV-valoista, voit hyödyntää tarjolla olevia uv-kasvomaaleja, valotikkuja ja pukeutumalla hohtaviin vaatteisiin. Taustalla soi menevät musiikit, joista paikalliset musiikkitaiturit huolehtivat.

Mikä ihmeen teippikisa?: Teippikisan idea on, että jokainen kisaan osallistuja tekee reitin hyödyntäen seinällä olevia muotoja ja otteita. Reitillä käytettävät otteet merkitään teipillä.  Jotta reitti hyväksytään kisaa, teippaajan on pystyttävä itse kiipeämään se! Näin voit olla varma, että pääset ainakin yhden kisareiteistä! Kun kaikilla on reitit valmiina, koitetaan kiivetä mahdollisimman monta muiden merkkaamaa reittiä. Voittaja on se, joka on kiivennyt eniten reittejä! Voit itse päättää miten vaikean ja minkä tyylisen reitin teet. Haastatko kaikkia omalla pulmapähkinällä vai koitatko saada reitistä mahdollisimman miellyttävän kiivetä?

Tapahtumasta päivitetään lisätietoa lähempänä ajankohtaa. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut voi lähettää info sähköpostiimme.

Missä: Oulun Kiipeilykeskus 24/7 Boulder
Milloin: 16.11. lauantai n. klo 17.00 lähtien, teippailua 17-18.30 ja kisailua 18.30-20.30.
Hinta: Vuosijäsenyyden, kk-kortin, 10x- kortin leimaus tai kassalla kertamaksu (+vuokrakenkien vuokra tarvittaessa)