Boulderointikurssi

Eikö greidi nouse tai loppuuko voimat kesken? Boulderointikurssilla opit löytämään oikean asennon eri tilanteisiin, tuntemaan eri muuvit sekä hyödyntämään otteita oikein. Kurssista saa eniten irti, jos olet jo kokeillut kiipeilyä muutaman kerran tai tavoittelet vielä punaisia lappuja (6C – 7A).

Sisältö:
3 x 2 h ohjattua sessiota

Ensimmäinen kerta: Kurssin kulku, lämmittely, erilaiset otteet ja seinän muodot sekä käsien ja jalkojen käyttö niillä
Toinen kerta: Liikkeen aikaansaaminen, liikkeenhallinta ja näihin liittyvät tekniikat
Kolmas kerta: Edistyneemmät tekniikat (hookkaus, manttelointi, ..) ja reittien projektointi

Ohjatut kerrat pidetään kerran viikossa kolmena peräkkäisenä viikkona.  Sisältöä voidaan muokata osallistujien tarpeiden mukaan.

Kurssin hinta on 125 € (vuosijäsenille 99 €)
Sisältää vuokrakenkien käytön, jos et omista omia kenkiä.

 

Voit ilmottautua ja maksaa kurssin sivuiltamme tai ottamalla meihin yhteyttä.  Jos haluat maksaa kurssisi lahjakortilla tai liikuntaeduilla maksun voi suorittaa paikan päällä.

Boulderointikursseja järjestetään kysynnän mukaan. Yleensä kerran syksyllä ja kerran keväällä. Lisäkursseja voi toivoa, jos keräät vähintään 2 varmaa osallistujaa kasaan. Kurssille otetaan korkeintaan 4 osallistujaa. Ilmoittautumiset viimeistään 3 pv ennen kurssin ensimmäistä kertaa. Voit myös liittyä tiedotuslistallemme, jolloin saat ilmoituksen sähköpostiin heti, kun uusi kurssi lisätään kalenteriin.

Seuraavat kurssit