UKK

Kyllä! Sinua varten on kiipeilykokeilu ja tämä on hyvä tapa tutustua lajiin. Kokeilussa kerromme sinulle alkuinfon ja turvallisuuteen liittyvät ohjeistukset. Et tarvitse aiempaa kokemusta, omia varusteita, etkä ajanvarausta!

Kiipeilyyn ei tarvitse varata aikaa ja voit tulla aukioloaikojen puitteissa silloin kun haluat!

Voit tulla yksin tai pienellä porukalla (max 6 hlö). Isommille ryhmille tarjoamme ohjattua kiipeilyä.

Ensimmäisellä kerralla kaikkien kiipeilijöiden ja alle 14-vuotiaita valvomaan tulevien pitää lukea sekä hyväksyä käyttöehdot! Nopeuta asiointiasi lukemalla ja allekirjoittamalla käyttöehdot jo valmiiksi tästä. Aikuinen allekirjoittaa käyttöehdot alle 14-vuotiaan puolesta. Oulun Kiipeilykeskuksen tietosuojaselosteen (GDPR- asetus) voit lukea täältä.

Ei aikarajoitusta. Kiipeilyyn kannattaa varata aikaa pari tuntia, jossa saa varmasti enimmät mehut puristettua itsestä irti.

  1. Boulderille –  Tiloistamme löytyy kaksi boulderhallia. Boulderointi on kiipeilyä alle 5 metriä korkeilla seinillä, joilta voi turvallisesti tiputtautua patjalle.
  2. Automaattivarmisteiselle seinälle (korkeus 9-12 m). Automaattivarmisteisella seinällä painoraja on 10 – 125 kg.

Hintoihin sisältyy varusteet: kiipeilykengät ja valjaat, sekä opastus omatoimiseen kiipeilyyn.

  • Aikuiset 19 €
  • alle 18v  16 €
  • alle 14v  14 €.  Alle 14-vuotiaat vain aikuisen valvonnassa!

Kyllä kaikenikäiset voivat tulla kiipeilemään. Alle 14-vuotiaat pääsevät aikuisen valvoessa kiipeilemään, jolloin aikuinen huolehtii ja valvoo lapsen turvallisuudesta.

Sisäliikuntavaatteet ja sukat vuokrakenkiä varten. Sormukset pois kiipeilyn ajaksi. Arvotavarat voit laittaa kiipeilyn ajaksi talteen lokerikkoon omalla lukolla tai vuokraamalla sen kassalta. Kiipeilyvarusteet (kengät ja valjaat) sisältyvät kiipeilykokeiluun.

Köysiseinillä kiipeilyä pääsee koittamaan, kun olet käynyt peruskurssin, omistat varmistuskortin tai varaat ohjatun kiipeilyn.

Peruskurssilla opetellaan yläköydellä varmistaminen. Varmistustestin läpäistyäsi voit varmistaa myös kortittomia kiipeilijöitä.

Käteisellä, Credit/Debit-korteilla, Visa-electron.

Omat kiipeilyt voi maksaa myös erilaislla liikuntaeduilla (Smartum, Epassi, Edenred, Tyky ja Virike). Laskutuslisä alle 300€ laskuissa.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä niin autamme mielellämme